Previous slide
Next slide

Koffie

Het succesverhaal van Lavazza begon al in 1910 toen Luigi Lavazza begon met het mengen van koffiesoorten. Waar tot dan koffieverkopers een soort voerden, mengde Luigi verschillende koffiesoorten door elkaar om tot perfecte en zelfs verschillende espressosmaken te komen. Tot op de dag van vandaag houdt Lavazza haar specifieke melanges geheim. Het succes wordt bewezen door het marktleiderschap van Lavazza in Italie met een marktaandeel van meer dan 50% op het gebied van espresso-koffie. Er zijn 4 fabrieken in Turijn en Lavazza wordt wereldwijd verkocht in meer dan 80 landen.

De melanges

De kwaliteit van de koffie wordt mede bepaald door de kwaliteit van de boon. Het gehele proces van het planten van de koffieplant tot aan de pluk van de bonen wordt nauwlettend gevolgd. Enkel op deze wijze is de kwaliteit te garanderen. Lavazza heeft vele melanges van pure arabica tot aan combinaties van Robusta en Arabica. Elk voor een eigen doelgroep.

Onze medewerkers zijn getraind om de beste koffie te zetten! Kom snel naar Winkelcentrum Kanaleneiland om deze koffie te proeven! U kunt onze koffie ook meenemen in onze handige meeneembekers!

Wij bieden voor ieder wat wils!

Scroll naar boven

Wilt u er iets te drinken bij bestellen?